Spirit of Hospitality

Cursussen gedistilleerd, gastvrijheidstrainingen en proeverijen

Over ons

Al sinds ik zelf studeerde aan de hotelschool ben ik geïnteresseerd in de wereld van gedistilleerde dranken. De diversiteit, de verschillende manieren om gedistilleerde dranken te maken en het brede smaakpalet waardoor er voor iedereen iets bij zit, spreekt mij ontzettend aan. Na jaren in de horeca werkzaam te zijn geweest, heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs. Inmiddels ben ik meer dan tien jaar werkzaam als docent serveren op een hotelschool. Sinds 22 mei 2017 mag ik mijzelf officieel Liquorist noemen.

Vanaf 2018 geef ik zowel de instapcursus SDEN1 gedistilleerd vignet, als de vervolgcursus SDEN3 gedistilleerd brevet. Naast de drankencursussen verzorg ik ook gastvrijheidstrainingen, gastvrijheidscolleges en inwerkprogramma’s zodat uw personeel startklaar is. Aangepast op uw bedrijf, uw wensen en verzoeken. Na een oriënterend vrijblijvend gesprek, krijgt u een passende offerte en uitleg over de te geven training.

Proeverijen en masterclasses behoren ook tot de mogelijkheden. Denk aan een blind tasting voor uw personeel met daarbij uitleg over de diverse dranken die geproefd worden of een proeverij rondom één specifieke drank waarin de verschillen tussen de diverse merken zichtbaar gemaakt worden. Ook voor de hobbyist met interesse in gedistilleerde dranken, zijn proeverijen erg interessant en leerzaam om in een besloten gezelschap te ervaren. Proeverijen worden in overleg met u op maat gemaakt.


Met gastvrije groet namens Spirit of Hospitality,

Angela van den Boogaard